Update: Vernieuwbouw gaat van start!

 

17 juni 2019 starten de werkzaamheden.


Eerder hebben we je al ge´nformeerd (zie nieuwsberichten augustus en november 2018) dat de planning van de vernieuwbouw opgeschoven is naar juni 2019. Inmiddels zijn de voorbereidingen gestart. Onder leiding van architectenbureau Biermanhenket en projectleider Henk van Laarhoven zijn de laatste details uitgewerkt. Het Projectteam Vernieuwbouw bestaande uit Commissies (vrijwilligers BLC) bereiden de noodzakelijke activiteiten voor.


Hoofdaannemer Van Den Bouwhuijsen, bekend van onder meer het schitterende complex van tennispark BTC-Pettelaar en de verbouwing van sporthal De Hazelaar, werkt samen met onder andere installateurs Pijnappels en Schuurmans. Vanaf 17 juni tot begin november werken zij aan de kleedaccommodatie en een deel van de bovenbouw.


Al heel snel dus!


We hebben vele handen nodig om ervoor te zorgen dat het gebouw klaar is voor de werkzaamheden beginnen. Op 11 juni gaan we hiermee van start. Dat is de week na Pinksteren. Na de oplevering door de aannemers gaan we ook zelf de schilderwerkzaamheden uitvoeren.


Wat gaat er verbouwd worden?

De kleedkamers gaan er prachtig uitzien met groengele tegels en moderne, goede douches. Op de begane grond komt ook het wedstrijdsecretariaat. Het terras en de pui boven krijgen een ander aanzien, met twee trappen aan de voorzijde. Daaronder komt de materialenruimte, de ballenkasten etc.


We verduurzamen de buitenschil van de kantine, er komt dubbelglas en door andere slimme ingrepen reduceren we het energieverbruik.


Hoofddoel van deze verbouwing is om onze club goede faciliteiten te bezorgen, waarmee we weer zeker twintig jaar vooruit kunnen. Het gebouw zal een uitstraling krijgen, die bij ons, de trotse Club van Zuid, past.


Hoe gaat dat dan met de wedstrijden en trainingen?
De thuiswedstrijden zullen tot november afgewerkt worden op de velden van CHC. Alle teams kunnen gewoon op het BLC-terrein trainen, met helaas tijdelijk geen omkleed mogelijkheden. Wel zal er nood-sanitair aanwezig zijn. Een aantal teams gaat bij CHC trainen.


Hoe kan ik mij opgeven om te helpen?
De Commissies van het Projectteam hebben hulp nodig. Help jij ook mee aan het verbeterde clubgebouw? Bij de ingang van de kantine hangt een informatiebord met aanmeldbrieven. Je kunt ook iemand van het bestuur aanspreken of je coach. Of stuur een e-mail aan bestuurjeugdzaken@svblc.nl of bestuursenioren@svblc.nl.Namens het Projectteam Vernieuwbouw
Robert Wit
Chris Blanken


BLC on the move


Naar nieuwsoverzicht »

SUBMENU