BLC Ad Toonen 7 tegen 7 toernooi

 

Dit jaar wordt het toernooi gespeeld op zaterdag 09-6-2018 van 11 tot ongeveer 16 uur op de velden van BLC.
Moedervereniging LVV’58 bestaat 60 jaar. Ad een recreantenvoetballer bij LVV en BLC zou op 10 juni 60 jaar worden. Alle reden om er weer een gezellig toernooi met een grote opkomst van te maken.


Het zeven tegen zeven toernooi is al vele jaren een vast onderdeel op de BLC agenda. De BLC teams, leden en ouders van leden worden van harte uitgenodigd zich in te schrijven.


Het belangrijkste van dit toernooi is, dat met plezier voetballen voorop staat en de derde helft van succes is verzekerd.


Ieder jaar hebben wij veel deelnemende teams jong en oud en is de sfeer optimaal. Ook dit jaar streven wij er weer naar dit met zijn allen te bereiken.


Het is mogelijk om je als team of als individu in te schrijven. De inschrijving kan, via een mail naar: robtoonen@kpnplanet.nl. Indien een team zich inschrijft geef dan de naam van het team door.


De kantine is open vanaf 10 uur en de wedstrijden beginnen om 11 uur. Wij hopen dat vele teams zich inschrijven en dat wij met zijn allen weer een gezellig toernooi gaan beleven.


Deelname is gratis. Om de club financieel een beetje tegemoet te komen, is het belangrijk te melden dat de kantine open is. We vragen de teams hier gebruik van te maken.


Joost Claassen, Mario Marechal. Peter van Ham en Rob Toonen


Naar nieuwsoverzicht »

SUBMENU