Nieuwe aanwinsten selectie BLC

 

Selectie BLC wordt uitgebreid met nieuwe spelers. De selectie van BLC zal volgend seizoen worden uitgebreid met enkele nieuwe aanwinsten. Door het vertrek van o.a. sterkhouders Martijn de Wildt, Theo Beekmans, het stoppen van Sander Smit en het stapje terugnemen van Ivo Mulders moest er bij de BLC selectie wel wat bijkomen. Dat geldt ook voor BLC 2 waar spelers zoals Pieter van Duijvenboden, Christ Wolst en Matt vd Langenberg zich gaan bijvoegen in een lager team binnen de club en met pijn in hun hart de selectie gaan verlaten.


Naar wat oriënterende gesprekken met enkele spelers hebben onderstaande spelers toegezegd de BLC selectie te komen versterken. 


Lindley Davis komt over van SV Capelle. Hij speelde daar zowel in het 1e als in het 2e elftal. Lindley komt uit Den Bosch en is een aanvallend ingestelde speler en voelt zicht het fijnste aan de flanken. Zijn handelsmerk is zijn snelheid en i.c.m. zijn techniek een zeer gevaarlijke speler.


Een andere speler die komt is de 19jarige Koen Vermeulen. Hij kom over van FC Engelen. Koen, die afgelopen seizoen het gehele seizoen in de A1 speelde, is van huis uit een linksback maar kan ook in het centrum achterin uit de voeten. Met FC Engelen A1 werd hij afgelopen seizoen kampioen in de hoofdklasse G. Door een knie blessure speelde hij aan het begin van het seizoen niet maar na de winterstop heeft hij alles gespeeld.


Ook komen er nog twee spelers bij. Lloyd Hobo komt over van MVV'58 en Tim Quik komt over vanuit SV Hedel. Ook zij zullen zich gaan toevoegen bij de selectie van BLC en gaan voor een plek in het vlaggenschip BLC 1.


Eerder had BLC al vastgelegd, Patrick van Ham (OSC'45), Youri Minkels (Den Dungen) en Ajay Ramlal (Schijndel) 


Ook is er gelukkig wat doorstroming vanuit de A1 van BLC. Piet Vollenbergh, Juul van Rijswijk, Fabian Korte en Thijmen van Schaaijk zullen zich ook gaan bijvoegen bij de selectie van BLC.


BLC wenst alle nieuwe spelers veel succes en een sportief seizoen toe.

(Auteur: Erwin Bax)


Naar nieuwsoverzicht »

SUBMENU