Vacatures

Ben jij de nieuwe vrijwilliger van BLC?


BLC is een vereniging en onze leden zijn senioren, jeugd en vrijwilligers. De vrijwilligers zijn een belangrijk onderdeel van ons bestaansrecht en vinden we terug als trainers, leiders, in commissies en bestuur. Daarnaast dragen de ouders van de jeugd bij aan de sfeer van de club. Langs de lijn, als hulpcoaches, maar ook als eenmalige vrijwilligers bij evenementen.


Uiteraard is onze drive om onze voetbalteams in de hoogste regionen van de competitie te laten spelen en voor het kampioenschap te strijden. Maar er is meer dan voetbal. Onze voetbalclub vervult ook een belangrijke maatschappelijke rol. Door jongeren te stimuleren te sporten en gezond en fit te blijven. Door elftallen als team te laten functioneren. Door ouders actief bij de vereniging te betrekken. Door een stevige band met de buurt te onderhouden. Dit kan alleen als iedereen een steentje bijdraagt.

Word ook vrijwilliger en meld je aan bij de afdelingscoördinatoren of bij de bestuursleden Gerry Donhuijsen, Ron Keijsers of Robert Wit.

We zijn dringend op zoek naar vrijwilligers voor onderstaande vacatures:

Horeca-coördinator

Coördinator Vrijwilligerscommissie

Medewerker Sponsorcommissie


Consul


Inkoper Horeca


Planner bardiensten Horeca


Accommodatiebeheerder


Schoonmaker

SUBMENU