SponsorPortaal

BLC biedt sponsoren het SponsorPortaal aan, in samenwerking met SponsorVisie en ruim 14 andere Bossche Sportverenigingen. Het SponsorPortaal is het digitale platform waarin wij met trots onze sponsoren presenteren.

In deze digitale omgeving, die aan onze website is gekoppeld, heeft u als sponsor de gelegenheid om zich aan de leden, bezoekers en toeschouwers te presenteren, met specifieke uitingen voor deze doelgroep. Concreet houdt dit in dat op onze website de statische logo’s van de sponsoren zijn vervangen door actiematige dynamische uitingen, die u als sponsor zelf, op elk gewenst moment, kunt aanpassen. Een sportzaak kan daardoor wekelijks een speciale aanbieding voor de leden van uw vereniging promoten (bijv. korting op sportkleding), een uitzendbureau toont de actuele vacatures en een makelaar toont hier de nieuw in de verkoop genomen woningen.

De kans dat u als sponsor concreet business genereert is buitengewoon groot en het is hierdoor heel interessant om sponsor te zijn. Een sponsor bereikt met het SponsorPortaal meer dan 9000 sporters. Sponsor worden van BLC biedt u hierdoor enorme commerciële kansen!

    

SUBMENU