Lidmaatschap

Aanmelden
Wil je graag lid worden van BLC? Dat kan!

Meld je aan bij onze ledenadministratie.Stuur een e-mailbericht met hierin je naam, geboortedatum, geslacht en geef aan of je in de afgelopen drie jaar bij een andere voetbalclub lid bent geweest. We nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vrijwilligersbijdrage
Bij BLC leveren ouders en leden een actieve bijdrage aan de club. Een actieve vrijwilligersbijdrage is de norm. Inschrijving van nieuwe leden is hieraan verbonden. Dat betekent dat elk nieuw lid (of ouder van nieuw lid) akkoord gaat met 3 uur bardienst draaien per jaar of verplicht lid wordt van Vrienden van BLC.

Na aanmelding
Bij aanmelding wordt eerst bekeken of er plaats is bij een van de teams in jouw leeftijdscategorie. Mocht dat niet het geval zijn, dan verzoeken wij je aan te geven of je op de wachtlijst wilt worden ingeschreven. Zodra er plaats is word je daarvan op de hoogte gesteld.

Aanmeldingen van leden t/m 18 jaar moeten ondertekend zijn door (één van de) ouders/verzorgers. Let op: bij aanmelden betaal je eenmalig 15 euro inschrijfgeld.

Formulieren voor inschrijving

 • Aanmeldformulier nieuwe leden
 • Intakeformulier bij aanmelding
 • Vrienden van BLC

  Afmelden
  Als je je wilt afmelden, stuur dan een e-mailbericht met hierin je naam, geboortedatum en in welk team je speelt. Als je naar een andere voetbalclub gaat, geef dat dan ook door, want dan moeten er nog wat formaliteiten worden afgehandeld.

  Contributie
  Hieronder vind je het overzicht met de contributie die per categorie wordt gevraagd.

  Senioren: 185 euro per seizoen
  A junioren: 140 euro per seizoen
  B junioren: 140 euro per seizoen
  C junioren: 125 euro per seizoen
  Pupillen: 125 euro per seizoen
  Mini's: 75 euro per seizoen
  Recreanten: 90 euro per seizoen
  Walking Football (60+): 135 per seizoen, 1e 10 trainingen a 60

  Contact: ledenadministratie@svblc.nl
   

        
  Ton Tempels
  Ledenadministrateur
     
 • SUBMENU