Kom met je team gezellig naar de wedstrijd van FC Den Bosch

 

Vrijdag 15 december willen wij met zoveel mogelijk BLC jeugd- & seniorenleden, jullie ouders, vriendjes, vriendinnetjes en familieleden een wedstrijd van FC Den Bosch gaan bezoeken. Dit initiatief staat in het teken van een speciale actie waarbij BLC per verkochte toegangskaart € 5,00 terugkrijgt van FC Den Bosch!

De opbrengst zullen we gebruiken voor het vervaardigen van een nieuwe KIDSCORNER, in ons vernieuwde clubhuis of voor een leuke activiteit gedurende het “JEUGDKAMP 2018”. Vraag dus aan je papa, mama, opa, oma en familieleden om mee te gaan zodat we zoveel mogelijk kaartjes verkopen. Deze kunnen tegen het actiebedrag van € 10,00 p/p een toegangskaart kopen. Natuurlijk mogen ook alle broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes en klasgenootjes mee.

Speciaal voor onze JO6 t/m JO9 pupillen
11 van jullie mogen in de line-up bij deze wedstrijd. Samen met de spelers van FC Den Bosch mogen jullie dan voor aanvang van de wedstrijd het veld op, hoe spannend is dat! Ook mogen jullie met je team een spandoek ophangen. Leef je uit en maak er iets moois van!Ga mee!
Je trainer of leider zal de komende weken vragen wie er allemaal meegaan. Verzoek aan de senioren om per team even per mail kenbaar te maken hoeveel kaartjes jullie willen hebben. Stuur je verzoek aan: PS.john@outlook.com

We kijken er naar uit om er samen met jullie een gezellige voetbalavond van te maken!


Naar Nieuwsarchief

SUBMENU