Help bij BLC, interview met ras vrijwilliger Hans Wintjes

 


Wie ben je stel je eens voor?

Ik ben Hans Wintjes en al 50 jaar lid van deze mooie club. Begonnen bij Beatrix’63 daarna, na fusie met LVV’58, vrijwilliger bij BLC.


Wat doe je bij BLC?


Wat ik doe is moeilijk te omschrijven, zeg maar gerust “Manusje van alles” om enkele werkzaamheden op te noemen: helpen met de was, schoonmaken kleedlokalen en clubhuis, daar waar mogelijk reparaties uitvoeren in samenwerking met andere, bij 1e team van BLC kassa draaien om geld binnen te halen voor de club, prijsjes regelen Rad van Fortuin, en daar waar nodig bijspringen.


Hoelang ben je al vrijwilliger bij BLC?


Oei, dat is al heel lang ik denk toch wel rond de 40 jaar, eerst begonnen als leider 1e team daarna diverse jaren mee in het bestuur voor algemene zaken.


Waarom ben je vrijwilliger geworden bij BLC?


Vanuit het verleden bij Beatrix ’63 is BLC mijn clubje geworden waar ik veel voor wil doen in mijn vrije tijd.


Met wie werk je samen bij BLC?


Ja, eigenlijk met wie niet maar om er een paar te noemen, Henry Laros, Frank van de Hoven, Leo de Leijer, Jack Braken en niet te vergeten Rob van Beurden.


Wat vind je leuk aan vrijwilligerswerk bij BLC?


Ook BLC heeft een moeilijke periode gekend, en je wil graag dat je club goed draait. Vervolgens zie je iets moois groeien en daar wil ik me graag voor inspannen.


Welke collega zoek je?


Ja alle hulp is van harte welkom maar mensen met 2 rechterhanden en vrije tijd kunnen we heel goed gebruiken bij BLC


Tot slot, wil je nog wat toevoegen?


Wat ik wil toevoegen is dat ik van ons Annemiek veel ruimte krijg om dit voor BLC te doen.


Ook vrijwilliger worden?


BLC heeft momenteel veel handjes nodig om de vereniging draaiende te houden. Denk aan de Communicatie Commissie, Penningmeester, ICT Beheerder, Assistent-Horeca coördinator, planner Horecadiensten. En nog meer. Wil je BLC komen helpen? Stuur dan een email naar vrijwilliger@svblc.nl


Naar nieuwsoverzicht »

SUBMENU