Suat - Hoofd Jeugdopleiding

 

Even voorstellen…… Suat Tasci, onze nieuwe Hoofd Jeugdopleiding BLC


Graag zou ik mij als de nieuwe hoofd opleidingen van BLC in het kort voor willen stellen. Mijn naam is Suat Tasci, ik ben 46 jaar, getrouwd en de trotse vader van een dochter van 20 en een zoon van 15. Door een knieblessure en de drukke periode tijdens mijn werk ben ik het trainersvak ingerold. Ik heb eerst mijn TC 3 gehaald en in 2003 mijn TC2.


Na een periode van assistent-trainer bij diverse clubs ben ik hoofdtrainer geweest bij meerdere voetbalclubs o.a. HHC ‘09, Merlijn, Neerlandia, VV Hedel, Drunen. Momenteel ben ik voor het tweede seizoen hoofdtrainer van DVVC uit Dongen.


De wens is om bij BLC, door een leerzame en een plezierige manier, sportieve successen voor de jeugd te behalen. Mijn eerste indruk over BLC is erg positief en ik zal ook mijn uiterste best doen om een waardig lid/collega van BLC te worden in de hoedanigheid van Hoofd Jeugdopleiding. Ik zie dat BLC een enorme potentie heeft en daar wil ik me voor in gaan zetten. Daarnaast heb ik voor BLC gekozen omdat BLC de laatste jaren in het voetbalwereldje een positieve naam heeft opgebouwd. Derhalve wil ik mijn naam en ervaring graag aan BLC koppelen.


Samen met jullie wil ik graag gaan bouwen aan een stabiele, kwalitatieve en ambitieuze jeugdplan waar mijn voorganger Herwin Kappé en de technische jeugdcommissie al enorm goed werk in hebben verricht.


De stappen die we samen kunnen gaan maken en de manier waarop het zou kunnen zou ik graag binnenkort met jullie willen delen en bespreken. U gaat binnenkort een uitnodiging ontvangen waarbij u wordt uitgenodigd voor een presentatieavond bij BLC.


Ik hoop u op deze avond te ontmoeten zodat we een mooie start kunnen gaan maken en een en ander kunnen bespreken.


Met vriendelijke sportgroet,


Suat Tasci


Naar nieuwsoverzicht »

SUBMENU