BLC-leden steunen de WensAmbulance Brabant Benefiet-evenement op 1 juni bij BLC Doe mee aan de sponsorloop of kom naar de feestavond!

 

Op zaterdag 1 juni 2019 gebeurt er iets bijzonders op het Sportpark van BLC. BLC-leden organiseren een benefiet-evenement voor de stichting WensAmbulance Brabant. Het evenement wordt georganiseerd door Joop Verstappen, samen met een aantal vrienden, allemaal BLC-ers.


Waarom doen we dit?
Op 16 december 2016 kreeg Jeannette Verstappen, de vrouw van Joop, te horen dat ze terminaal ziek was. Dat was een verschrikkelijke klap en even stond de wereld van Jeannette en Joop op zijn kop. Maar daarna moesten ze verder. Joop en Jeanette bespraken wat ze allemaal nog wilden doen. Joop vertelt: Mijn vrouw wilde graag nog een keer met ons gezin naar Volendam om daar fotos te maken in Volendamse kleding. Maar hoe kwamen we daar? Ik had via mijn schoonzus van de Wens Ambulance Brabant gehoord.


Dit is wat de WensAmbulance zelf zegt:


Ieder mens heeft een laatste wens
WensAmbulance Brabant


De organisatie werkt met ruim 150 vrijwilligers en 5 ambulances en realiseert honderden wensreizen per jaar voor terminaal zieke mensen, die aangepast vervoer en begeleiding nodig hebben, naar hun laatste wens. Dit alles gebeurt kosteloos! Zo gaan ze bijvoorbeeld met mensen:
✓ Naar een pasgeboren kleinkind, ✓ Nog n keer naar zee ✓ Afscheid nemen van ouderlijk huis


www.wensambulancebrabant.nl

Jeannette had een geweldige dag, dankzij de Wensambulance
Joop zocht contact met deze stichting en binnen een dag was alles geregeld. Joop vertelt: Op 5 januari 2017 kwamen ze ons s morgens ophalen. Heel de dag hebben ze voor ons, maar zeker voor Jeannette klaar gestaan. Niets was hen teveel. Het was een prachtige dag met een lach en een traan. Daarna is ze op 15 januari 2017 wederom door de WensAmbulance opgehaald zodat ze bij de uit vaart van haar vader kon zijn. In een woord fantastisch!


Joop was z dankbaar dat hij onmiddellijk besloot om iets terug te doen als de tijd rijp was. En n is die tijd gekomen! En we doen het bij BLC omdat alle organisatoren een sterke binding hebben met de club. Bovendien vindt het bestuur van de club dit een geweldig initiatief en werkt graag mee aan deze dag, zegt Joop.


Het programma
Joop en zijn vrienden organiseren een benefietdag voor de mensen van de WensAmbulance. We beginnen om 12.00 uur met een sponsorloop voor alle leeftijden. Daarnaast is er een loterij en worden er speciale emblemen verkocht. Deze dienen tevens als entree bewijs voor de feestavond. Vanaf 19.00 uur is er een feestavond met medewerking van M&A muziek en diverse artiesten. Ook het koor de Noorder Divas zullen hun steentje bijdragen.


Doel: steun de Wensambulance!
De opbrengst van de dag en de avond gaat naar de stichting WensAmbulance Brabant. Kom dus meelopen in de sponsorloop. Of koop een embleem en kom naar de feestavond! U kunt ook geld doneren op rekening NL43INGB0668415673.


Vragen?
Neem contact op met Joop Verstappen of Frank van den Hoven (beter bekend bij BLC als Bout):


Joop Verstappen
Tel: 06-30698251
E.mail joopverstappen@icloud.com

Frank van den Hoven (Bout)
Tel: 06-54255936
E.mail boutnotathome@online.nl


Naar nieuwsoverzicht »

SUBMENU