Word Vriend van BLC

 

Het gaat goed met BLC. De club groeit en is financieel gezond. Intussen blijft BLC die gezellige club waar mensen elkaar graag ontmoeten. De komende tijd investeert BLC samen met de gemeente in de hoognodige verbouwing van het complex. Veel mensen willen wel bij zo’n club horen. Maar de vereniging heeft ook nieuwe inkomsten nodig. Daarom kan iedereen nu ook vriend van BLC worden en een vast bedrag per seizoen aan de club geven. We noemen de donateurs Vrienden van BLC.

Ontwerp Joep Mol. 2014
 

Doel Vrienden van BLC
Vrienden van BLC heeft als doel om de activiteiten van BLC te steunen door aanvullende financiële bijdragen, zodat goede initiatieven van leden door kunnen gaan. Ook als daar binnen de bestaande begroting soms niet de middelen voor zijn.


Waaraan wordt dat geld besteed? Aan dingen die leden belangrijk vinden, maar waarvoor niet altijd geld is. Denk aan waterzakken en bidons voor elk team, of aan speeltoestellen voor kleine kinderen, een goede microfoon met geluidinstallatie in de kantine, of….misschien hebt u een goed idee?


Staat er ook iets tegenover?
Je wordt vriend omdat je de club vooruit wilt helpen. BLC wil de vrienden wel bedanken, bijvoorbeeld door hun namen te vermelden op een mooi bord in de nieuwe kantine. Aan de plannen wordt gewerkt.


Hoe werkt het?
De Commissie Vrienden van BLC bestaat uit drie personen, uit alle afdelingen van de club. Zij verzamelen ideeën waaraan het geld kan worden besteed. Over de besteding overlegt de commissie met het bestuur van BLC.


Wie kan er Vriend van BLC worden?
Iedereen die BLC een warm hart toedraagt. Je bent Vriend van BLC als je het aanmeld­formulier ondertekend hebt, en je bijdrage op de bankrekening van SV BLC staat. De financiële bijdrage is minimaal € 50 per seizoen.

Vul nu het formulier in en word ook Vriend van BLC!
Wil je Vriend van BLC worden, vul dan het formulier in. Je vindt het formulier op de website of op het wedstrijdsecretariaat. Doe het ingevulde en ondertekende formulier in de groene BLC-postbus in de kantine, of geef het af op het wedstrijdsecretariaat (alleen op zaterdag). Je kunt het ook digitaal sturen aan vriendenvan@svblc.nl.Waarom?


Naar nieuwsoverzicht »

SUBMENU