Even voorstellen: Patrick Hakkesteegt

 

Met veel plezier heb ik namens BLC het amateurpartnership met PSV opgepakt. Ik ben een nieuw gezicht binnen de club. Via deze weg stel ik mezelf dan ook graag even voor.

 

Ik ben 36 jaar en woon nu tien jaar met mijn vrouw in Den Bosch. Inmiddels hebben we twee jongens, waarvan de oudste deze winter bij JO-7 is begonnen. Mijn eigen voetbalverleden ligt buiten Den Bosch, ik heb ruim 25 jaar gevoetbald bij in totaal drie clubs in Schoonhoven (Zuid-Holland) en in Tilburg.


Het amateurpartnership met PSV kwam spontaan ter sprake bij het inschrijven van mijn zoon. Het partnership vind ik zo'n aansprekende en unieke situatie, dat ik er graag - naast mijn fulltime baan - een paar uur per week aan wil besteden. Ik vind het een erg mooie insteek dat PSV en BLC allebei op een breed vlak voordeel zullen hebben bij de samenwerking. Jullie gaan hier nog meer over horen en het ook ervaren.Ook al ken ik zelf BLC nog niet zo goed, ik ga velen van jullie ongetwijfeld nog ontmoeten aangezien het partnership juist bedoeld is voor de hele club. Mocht je ideeën hebben voor het partnership of samen iets willen organiseren in relatie tot PSV dan hoor ik dat natuurlijk graag! Ik ben te bereiken via amateurpartnership-PSV@svblc.nl.   


Naar nieuwsoverzicht »

SUBMENU