Werkzaamheden op de route naar sv BLC in weekend van 20, 21 en 22 oktober

 

Op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 oktober 2017 voert de gemeente Den Bosch asfaltwerkzaamheden uit aan het kruispunt Gestelseweg/Pettelaarseweg/Brabantlaan en een gedeelte van de Pettelaarseweg en de Brabantlaan. De kruising en een gedeelte van de Pettelaarseweg en de Brabantlaan zijn tijdens de werkzaamheden (gedeeltelijk) afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Het fiets- en voetpad biljven open tijdens de werkzaamheden. 


Er rijden geen bussen van en naar het transferium Pettelaarpark van vrijdag 20 oktober tot en met zondag 22 oktober 2017. Bezoekers van BLC kunnen overigens wel parkeren op het Transferium. Ook de bushaltes op de Brabantlaaan ter hoogte van het provinciehuis en op de Pettelaarseweg ter hoogte van de ventweg vervallen deze dagen. Klik op het plaatje voor een vergroting.

Omleiding
Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid met borden. De omleiding richting het Pettelaarpark en de Meerendonkweg verloopt via de woonwijk De Gestelse Buurt. 


Afrit 22
Ook werkt de gemeente in samenwerking met Rijkswaterstaat in hetzelfde weekend aan afrit 22 van de A2. Dit is de afrit Sint-Michielsgestel/ Schijndel vanuit de rijrichting Utrecht /Nijmegen. De afrit is afgesloten vanaf vrijdagavond 20 oktober 21.00 tot zondag 22 oktober 12.00 uur. Lees ook dit bericht.


Naar nieuwsoverzicht »

SUBMENU