Eerste competitiewedstrijden feit

 

Afgelopen weekend was het dan zover. De ballen gingen weer rollen en de eerste competitiewedstrijden waren een feit. Voor de selectie van BLC 1 & BLC 2 betekende dat beide een thuis wedstrijd op Zuid.


Het vlaggenschip BLC 1 moest aantreden tegen Herovina 1 uit Herwijnen, die vorig jaar promoveerde naar de 3e klasse. BLC 1 kon beschikken over een nagenoeg fitte selectie alleen moest Melvin Oomes afhaken tijden de warming-up. BLC, dat in de voorbereiding en de beker nog niet heel succesvol was, liet thuis meteen zien dat zeker wel scorend vermogen heeft. Herovina werd maar liefst met 6-0 verslagen. De doelpunten kwamen van de voeten van, 2x Jori vd Berk, 1x Jori Pallada, 1x Nabil Elouajdi, 1x Frits van Mourik en 1x nieuwkomer Tim Quik. Verder deden nieuwkomers Lloby Hobo, Luc Pelleboer en Ajay Ramlal ook mee. Ook de eigen jeugd spelers waren goed vertegenwoordigd met Lex Brink en uitblinkers Tenzing Ginzon en Nabil Elouajdi.


https://www.bd.nl/amateurvoetbal/derde-klasse-d-blc-start-met-zes-doelpunten~ad6ac4c5/


BLC 2

BLC 2 moest ook aantreden thuis en meteen tegen titelkandidaat Wilhelmina’26 2 uit Wijk en Aalburg. Zij spelen al enkele seizoen reserve 2e klasse en werden de afgelopen 3 seizoenen telkens 2e op de ranglijst maar kwamen in de nacompetitie voor promotie steeds niet verder dan de 1e ronde. Het was een spannende wedstrijd in een hoog tempo die uiteindelijk in evenwicht eindigde. De eindstand was 2-2 door doelpunten van Halim Abdellaoui, die vanaf de penaltystip de 1-1 binnen schoot, en Karma Sando Tsang die de bal prachtig over de keeper liftte.


http://svblc2.ditismijnteam.nl/blog/653580-blc-2-opent-competitie-met-gelijkspel-tegen-wilhelmina-26-.html


Op de agenda
BLC 1 moet aankomende weekend uit naar SSC’55. BLC 2 speelt uit tegen Taxandria 2 uit Oisterwijk.

 


Naar nieuwsoverzicht »

SUBMENU