BLC 2 gaat voor promotie

 

Met een 0-2 overwinning op De Zwerver 2 plaatste BLC 2 zich afgelopen weekend voor de finale van de nacompetitie. Voor het eerst in de historie van BLC strijdt ons tweede team om promotie naar de eerste klasse.


Met het tweede elftal van BLC baarden ze dit seizoen al opzien door als promovendus knap derde te worden en verrassend de nacompetitie te bereiken. “Dat we zover zijn gekomen, is een echte teamprestatie”, vertelt trainer Erwin Bax. “We kunnen nagenoeg het hele seizoen al niet putten uit spelers van BLC 1, dus hebben het echt met onze eigen jongens gedaan. Met toevoeging van enkele fantastische A-spelers, dat wel. Zo speelde Juul van Rijswijk in het thuisduel al heel er goed, maar keeper Thijmen van Schaaijk deed daar afgelopen zaterdag nog een schepje bovenop. Hij is pas 17, maar heeft aan het einde van het seizoen al wat wedstrijden in BLC 1 gekeept. En als kers op de taart mag hij ook de nacompetitie keepen bij BLC 2. Dat doet hij tot op heden fantastisch, door al twee keer de nul te houden.”


Steun

Aanstaande zaterdag is de eerste van de twee finalewedstrijden, thuis tegen Alblasserdam 2. Wij hopen op de steun van alle spelers en coaches van de club, vrienden, familie en iedereen die onze club een warm hart toedraagt. De DJ begint om 13:30, en stopt pas laat... 


 


Naar nieuwsoverzicht »

SUBMENU